top of page
Socials-Insta-16.jpg

Komt eraan

SPOEDIG

Who Are We

Wie ben ik

Welkom bij Heart For People, mijn naam is Rolf en ik ben momenteel nog bezig met mijn website om jou zo goed mogelijk te informeren over ademwerk en vitaliteit in het algemeen. Mijn oorsprong ligt in ademwerk, gezondheidszorg en hospitality en ik hou ervan om al deze ervaringen met elkaar te combineren. Ik denk dat als je echt iets in je leven wilt veranderen, dit toewijding, tijd en geduld vereist.

 

De afgelopen 8 jaar heb ik mijn eigen gezondheid en genezing de hoogste prioriteit gegeven, daardoor heb ik veel geleerd over mensen binnen verschillende samenlevingen, over spiritualiteit, gezondheid, algemene vitaliteit, bewustzijn en leer ik momenteel meer over de TCM (Traditionele Chinese Geneeskunde). ). Ik wil al mijn ervaringen combineren en toepassen in het advies dat ik u geef. Ik wil je helpen om de beste versie van jezelf te worden en de kwaliteit van je leven te verhogen en wellicht ook die van je dierbaren.​

 

Ademwerk is een perfect hulpmiddel om je in de goede richting te helpen. Als je je leven permanent wilt veranderen, moet je ook je gewoonten en patronen nader bekijken. Zo niet, dan blijf je in cirkeltjes ronddraaien en daarom zal ik je volledig ondersteunen door te luisteren naar wat je zoekt in het leven en wat we samen kunnen doen om hier te komen.

 

Ik bied al 1:1 sessies, partnersessies, groepssessies aan en organiseer ook ademworkshops voor bedrijven in samenwerking met Sanela vanBeheer van Flow Agency.

 

Gebruik het onderstaande veld om contact met mij op te nemen. Als je vragen hebt over de sessies, workshops of beschikbaarheid, laat dan wat informatie achter in het 'Vragen & opmerkingenveld.

 

Ik wens je een goed gebalanceerd lichaam, geest en ziel in 2023 💚

Kom op de lijst

Schrijf je in en ontvang het eerste woord als we live gaan.

  • Facebook
  • Instagram

Looking forward to being in touch with you

bottom of page