top of page

“Een reis van duizend mijl 
begint met een enkele stap”

 - Lao Tzu

Afbeelding door Content Pixie

Eerste Connectie Gesprek

Wil je meer leren over je eigen vitaliteit of over ademwerk? Of misschien wil je gewoon horen wat de mogelijkheden voor jou zijn?
 

Maak gerust een afspraak voor een -gratis- eerste telefoon of online gesprek voor ca. 30 minuten.

H4P wit transparant.png

Vitaliteit|Ademhaling|Coaching

Socials-Insta-4.jpg
Erkenning Ademcoach-logo.png

JOUW REIS BEGINT HIER

Voordat je je geld uitgeeft aan kleding, schoenen of bingewatch-en om je beter te laten voelen, kun je ook een andere aanpak overwegen. Deze snelle oplossingen bieden vreugde op de korte termijn, maar vervagen snel. Probeer je in plaats daarvan eens te concentreren op blijvende tevredenheid en geluk.

Investeer (meer) tijd in jezelf, bouw vertrouwen op en vind innerlijke rust. Met de juiste mentaliteit omarm je nieuwe kansen, krijg je nieuwe perspectieven en ontwikkel je meer vervullende gewoonten, die langer aanhouden.

Bedenk dat echte groei verder gaat dan alleen één gebied. Het is een dagelijkse inzet voor een beter leven. Ik leer je niet alleen ademoefeningen – ik begeleid je naar algehele vitaliteit.
Van mobiliteit oefeningen tot mentaal welzijn, ik help je om meer balans te bereiken. Door je oude routines achterwege te laten, zal je veel beloont worden. Investeren in jezelf betekent gezondere relaties, meer vrijheid en echte vreugde. 

Voor mij is het leven geen (eind)bestemming, maar een voortdurende reis van (zelf)ontwikkeling.
 Ben jij klaar voor verandering?

Aankomende evenementen

 • Groepservaring | Nieuwe Maan | Cacao en adem
  Groepservaring | Nieuwe Maan | Cacao en adem
  Meerdere datums
  do 06 jun
  Haarlem
  06 jun 2024, 18:45 – 22:15
  Haarlem, Kinderhuissingel 4A, 2013 AS Haarlem, Nederland
  Cacao-, adem- en geluidservaring

Jouw opties

Alle sessies kunnen ook in uw eigen, veilige omgeving plaatsvinden

Wat zijn de voordelen van ademwerk? Waarom is dit een belangrijk hulpmiddel
voor je algehele vitaliteit?

Healing Stones
Ontspanning vs. stress

Onze adem is een van de krachtigste en enige natuurlijke hulpmiddelen om stress en angst te verminderen, door directe beïnvloeding van het centrale zenuwstelsel.

Longcapaciteit

Iedereen heeft er baat bij als de conditie van de longen in optimale staat is.  
Vooral mensen met COPD, Astma of andere longaandoeningen.
Door de adem optimaal te gebruiken reinig je het onderste deel van de longen en verbeter je daarmee het zuurstofniveau

Energie level

Het voortdurend beoefenen van ademhalingsoefeningen verhoogt uw energie en versterkt daarmee uw immuunsysteem.

Spijsvertering

Meer ontspanning en minder stress zorgen ervoor dat de spijsvertering van het lichaam veel soepeler verloopt. Dit heeft te maken met de lagere hoeveelheid Cortisol (stresshormoon) in het bloed en daardoor veelal minder suiker

Slaap

Beter slapen helpt het herstel en de vitale functie van de hersenen en het lichaam te verbeteren

Depressie

Uit onderzoek blijkt dat een bewuster omgaan met de ademhaling daadwerkelijk helpt het niveau van depressie te verminderen.
Simpelweg omdat je beter in staat bent om uit de voortdurende ‘gedachtentrein’ in je hoofd te stappen en jezelf makkelijker te aarden.

Rolf P TTL L JPEG-16.jpg

OVER ROLF

Vanzelfsprekend ben ik altijd iemand geweest die graag voor anderen zorgt. Ik heb een achtergrond in Hospitality en in Ziekenhuizen / Zorg.
Ik heb ontdekt dat ademwerk en het begeleiden van anderen door de obstakels van het leven, met behulp van mijn eigen ervaringen, mij enorme voldoening schenken.

Ik denk dat als je echt iets in je leven wilt veranderen, dit toewijding, tijd en geduld vereist.

Ademwerk is een perfect hulpmiddel om je in de goede richting te helpen.

 

Mijn doel is om het bewustzijn van zoveel mogelijk individuen wakker te maken, hen te begeleiden naar een dieper begrip van hun lichaam en effectieve behandeling in uitdagende tijden. Deze transformatieve reis verbetert door de kracht van herhaling, waardoor nieuwe gewoonten in de loop van de tijd de oude kunnen vervangen. Het is wetenschappelijk bewezen dat we het vermogen hebben om nieuwe neurologische paden te creëren, waarbij we positieve patronen integreren en tegelijkertijd de greep van het verleden loslaten. Het is essentieel in dit snel veranderende leven om tijd te investeren in zelfontdekking, door onderzoek te doen naar de oorzaken van onze uitdagingen in plaats van alleen maar de oppervlakkige gevolgen ervan aan te pakken.

Rolf

1748-eau8adua-sticker-geel.png

Wat andere mensen over hun ervaringen zeggen

Vogels -115_edited.jpg

Tessa, 38

‘Ademwerk heeft me geleerd om in contact te zijn én blijven met m’n lijf, juist als situaties lastig zijn. Ik heb met ademen ook diepe stukken kunnen aankijken en verwerken, doordat de adem trauma in mijn lijf in beweging bracht. Ik heb Rolf als begeleider van een ademcirkel ervaren als zorgzaam, aanwezig, ontspannen en sensitief’

Tim, 37

'De sessie heeft me echt een goede energie meegegeven, meer rust en verbinding. Droom veel meer dan voorheen en ook daar veel oude gebeurtenissen. Je opmerkelijke inspirerende mij positief daar over te denken, mee bezig te zijn, te durven lachen en te stralen en trost te zijn op alles wat ik heb bereikt.'

Patrick, 40

'De sessie met Rolf was in een kleine setting en heel toegankelijk en ontspannen. Dagen na de sessie kan ik nog steeds niet geloven dat inademen dit met je kan doen. Het was echt ook ik in een soort trance kwam.
Omdat de eerste sessie was dat ik niet wat moeite had om mij echt helemaal te geven. Daarom wil ik het graag nog een keer doen en misschien wel met enige regelmaat. Het verrassende eigenlijk ook een beetje als onderhoud van je lichaam/geest'

Silvia, 33

'Rolf is echt een topper! Hij weet precies wat en welke oefeningen je nodig hebt tijdens het ademhalen. Daardoor vaar je het beste uit je ademhaling en voel je daarna weer helemaal herboren.
Ook de oefeningen die je daarna nog meekrijgt zijn heel gemakkelijk om overal te passen, waardoor je minder snel gestrest voelt.
Zeker een aanrader voor iedereen die het een keer wil proberen of meer ervaring wil opdoen over ademen.'

Esmée, 28

'Tot zover 2 ademsessies gehad bij Rolf en kan hem enorm aanbevelen. Hij weet snel een veilige, warme en fijne omgeving te creëren. De open- en afbouw van de sessie is prettig. Hij voelt dat het goed gaat aan wat je nodig hebt en ondersteunt dat je erin zit. Beide sessies hebben bijgedragen aan het verwerken van verschillende gebeurtenissen en gevoelens. Het is een intense maar vooral een bijzondere ervaring die ik iedereen gun. Ik kijk uit naar de volgende!'

bottom of page