top of page

"In elke ademhaling schuilt de kracht om te transformeren. Omarm het ritme, adem de mogelijkheden in en adem de beperkingen uit."

Onze adem

Ontdek de magie van de Adem: Maak opnieuw verbinding met jezelf & laat controle los

 

Heeft u zich ooit afgevraagd wat de verbazingwekkende kracht van onze adem is? Het is alsof je een diepe verbinding met jezelf herontdekt terwijl je leert stress en controle los te laten.

Ademen is super belangrijk voor ons leven. Denk eens terug aan de tijd dat je een baby was: je ademde van nature zonder zorgen vanuit je buik. Is het je ooit opgevallen hoe baby's ademen en hoe dit anders is dan hoe jij nu ademt?

Door middel van een verscheidenheid aan ademhalingsoefeningen die je in jouw dagelijkse routine kunt integreren, ontdekken we je ademhalingspatronen. Door dit te doen, identificeren we gebieden waaraan we kunnen werken voor dagelijkse verbetering. Het doel is om bewustzijn op te bouwen en nieuwe gewoonten te koesteren die je ademhaling verbeteren en uiteindelijk je algehele kwaliteit van leven verbeteren.

Naast deze oefeningen begeleid ik je, ook afhankelijk van jouw omstandigheden en wensen, tijdens een intuïtief ademtraject om weer in verbinding te komen met jezelf en daarbij de nadruk te leggen op het loslaten van zwaarwegende lasten. Hier gaan we gebruik maken van de ‘circulaire ademhaling’ techniek.

Met circulair ademwerk kunnen we ervaringen loslaten die je lichaam heeft vastgehouden sinds je geboorte, en soms zelfs daarvoor.

In eenvoudiger bewoordingen; we dragen allemaal een rugzak met dierbare herinneringen en, helaas, ook een deel hiervan zijn grotere of kleinere trauma’s. Samen gaan we tijdens elke sessie deze rugzak uitpakken, waardoor we de last die we dragen lichter maken.

Als je bereid bent dit avontuur te omarmen, weet dan dat je er niet alleen voor staat. ik ben hier om jouw steun, liefde en begeleiding te bieden. Uiteindelijk ben JIJ degene die het heft in handen neemt en onderweg de uitdagingen aangaat.

 

Ik moedig je aan om je innerlijke gevoelens te onderzoeken en je wonden te genezen. Door deze openingen zul je verlichting en genezing vinden. Het kan soms een zware reis zijn, maar het is absoluut de moeite waard.

Naast deze diepgaande verkenning kunnen we ons ook concentreren op ontspanning en meegaan met de stroom. Afhankelijk van de behoeften van jouw lichaam.

 

Laat me je meer vertellen over de verschillende opties die we samen kunnen verkennen...

Socials-Insta-18.jpg
Yoga
Buitensport
Zwemmen

Vitaliteit

Het woord 'vita' betekent in het Latijn leven; vitaliteit staat daarom voor een levendig, energiek en vol leven. Het gaat om het ervaren van een gevoel van welzijn, optimale gezondheid en een hoog niveau van fysieke, emotionele en mentale energie. En voor mij persoonlijk ook spiritueel gezien.

Voor mij is vitaliteit, in combinatie met ademwerk en coaching, een aandachtsgebied waarmee je de algehele kwaliteit van leven van een individu kan verbeteren.

Wanneer iemand een evenwichtige vitaliteit heeft, beschikt hij over vastberadenheid, energie, fysieke kracht en behoudt hij een duidelijke veerkracht. Het is als een paraplu die alles in je leven bedekt.

 

Bijvoorbeeld; als je je te veel concentreert op sport en fysiek sterk bent, voel je je emotioneel of mentaal misschien niet zo goed. Dit kan het moeilijk maken om de energie te hebben voor andere dingen die je graag doet.

 

Wat betekent vitaliteit voor jou? Denk jij bewust na over hoe jij je door het leven navigeert?

Samen kunnen we jouw leven, gewoonten en de situaties die je tegenkomt in het dagelijkse leven verkennen. We zullen zien hoe we de patronen, die je in je leven hebt ontwikkeld, langzaam kunnen veranderen.

 

Een nuttig hulpmiddel dat we kunnen gebruiken is ademwerk. Ik ben ervan overtuigd dat dit een instrument is waarmee we een positief verschil kunnen maken. Als je geïnteresseerd bent om aan dit traject te beginnen, schrijven we je waarschijnlijk in voor een maandelijks programma dat minimaal 3 maanden duurt. Op deze manier kunnen we de voortgang die je in de loop van de tijd boekt, volgen.

bottom of page