top of page
Image by Ryunosuke Kikuno

Mijn missie
Mensen (opnieuw) te laten verbinden met zichzelf en met anderen vanuit het hart door naar binnen te gaan

Over Heart 4 People

Het idee achter dit bedrijf, en de naam ervan, bestond al enkele jaren en kreeg uiteindelijk de vorm van vandaag, met name tijdens de laatste 6-8 jaar terwijl ik aan mijn persoonlijke ontwikkeling werkte.

Nadat ik mijn eigen gezondheid en genezing de hoogste prioriteit had gegeven, heb ik veel geleerd over mensen in verschillende samenlevingen, over spiritualiteit, gezondheid, algemene vitaliteit en bewustzijn. Ik leer voortdurend steeds meer over de traditionele oosterse geneeskunde. En daarbij hoe je dit allemaal kunt combineren en toepassen tijdens je reis. Zodat je steeds beter weet hoe je de beste versie van jezelf kunt worden en je leven prettig(er) kunt maken voor jezelf en wellicht voor de dierbaren om je heen.

Vogels -126.JPG
2.png

Natuurlijk is het hart duidelijk aanwezig in alles wat te maken heeft met Heart 4 People; het is de basis van het leven en ons eerste echte brein. Zonder zuurstof is er geen hartslag en geen leven. Leven vanuit je hart leidt tot een echte verbinding met jezelf en vanuit die kern kun je beter verbinding maken met anderen.

Naast het hart is er ook de vlinder, mijn spirit animal dat het transformatieproces vertegenwoordigt. In dit geval van een rups, die uitgroeit tot een prachtige en kleurrijke vlinder die haar vleugels spreidt. Jij kan die vlinder zijn. Naast transformatie staat ze voor het begin van (nieuw) leven, de start van een nieuw proces of de geboorte van een nieuw hoofdstuk in je leven.

Zodat je van daaruit kunt groeien, kunt gaan toegeven aan een andere aanpak en de vervulling van dat nieuwe hoofdstuk of leven kunt versterken.

Afbeelding door Maximilian Jaenicke

Over Rolf

Mijn missie is om jou te begeleiden op een diepgaande reis van zelf verbinding. Samen herontdekken we de harmonie tussen je fysieke lichaam, hart, emoties en intuïtie. Dit transformerende proces zal je in staat stellen een pad van beslissingen te nemen, vrij van twijfel, en in lijn met de wijsheid die in je hart leeft.

Door je ware zelf te onthullen, zal een hernieuwde kracht ontwaken die je in staat stelt echte verbindingen met anderen te koesteren. In een wereld die verlangt naar authenticiteit, zet ik mij in voor het aanhalen en koesteren van oprechte banden die de essentie eren van wie we werkelijk zijn.

Sluit je aan en omarm deze missie om je leven te transformeren en een rimpeling van betekenisvolle verbindingen te creëren.

 

Ik zie mezelf als een brug, als een facilitator, om mensen bij elkaar te brengen die zoeken naar alternatieve geneeswijzen met ervaren beoefenaars op het gebied van holistisch welzijn. Het is mijn bedoeling om je kennis te laten maken met de diepgaande kracht van ademwerk, een natuurlijk medicijn met transformerend potentieel voor lichaam, geest en ziel. Door middel van eenvoudige, maar krachtige hulpmiddelen wil ik je begeleiden en ondersteunen op jouw unieke reis van persoonlijke groei.

 

Ik integreer mijn ervaringen en wijsheid uit mijn tijd in het ziekenhuis als doktersassistent samen met de principes van meer traditionele holistische oosterse praktijken, met name de harmoniserende krachten van de 4 seizoenen en de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Mijn doel is om een staat van evenwichtige energie te bereiken waarin lichaam, geest en ziel de aandacht krijgen die ze verdienen, waardoor holistisch welzijn en groei worden bevorderd.

Socials-Insta-13.jpg

Mijn cliënten

logo olvg 2_edited.jpg
Medicijnman-logo-Algemeen-op-wit.png
bottom of page