top of page
Anker 1
_edited.jpg

Adem & Vitaliteit
Ervaring

Wat zijn de opties?

@ Werk
Op de werkvloer geef ik workshops waarbij zelfzorg voorop staat en de verbinding tussen werknemers wordt bevorderd. Veel professionals hebben de neiging hun welzijn over het hoofd te zien en vaak hun eigen behoeften te verwaarlozen. Door middel van boeiende en plezierige oefeningen help ik individuen opnieuw verbinding te maken met zichzelf en een sterkere verbinding op te bouwen met hun collega's. Door deze verbindingen te koesteren, geloof ik dat we werkplekken positief kunnen transformeren, de samenwerking tussen afdelingen kunnen bevorderen en een harmonieus collectief kunnen creëren. Deze workshops dragen niet alleen bij aan individuen, maar ook aan de algehele groei en het succes van de organisatie.
Deze bedrijfs teamervaringen spelen niet alleen een rol bij het verbeteren van de individuele ontwikkeling, maar ook bij het bevorderen van de algehele groei en prestaties van de organisatie. In samenwerking met Sanela Kaknjo van Flow Agency Management streven we ernaar om deze holistische en organisatorische vooruitgang te faciliteren. We bereiken dit niet alleen door organisaties te begeleiden bij het ontdekken van haalbare initiatieven, maar ook door diverse oplossingen te bieden, waaronder soundhealing, ademwerk, yoga en andere mindfulness-ervaringen.

Persoonlijk

Daarnaast bied ik gepersonaliseerde coaching aan voor individuen en koppels, afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ik organiseer ook groeps ademsessies op verschillende locaties, met de bedoeling mijn bereik in heel Nederland en daarbuiten uit te breiden.

Ik neem actief deel aan retraites, festivals en bijeenkomsten om ademwerk aan te bieden. Deze omgevingen bieden een vruchtbare voedingsbodem voor het creëren van een krachtig collectief energieveld, waardoor we een (hopelijk) mooie vooruitgang kunnen boeken in het vergroten van het bewustzijn en een breder publiek kunnen bereiken. Ik waardeer het ook enorm om samen te werken met andere beoefenaars uit verschillende invalshoeken, omdat hun unieke perspectieven ons aanbod samen verrijken en de transformerende ervaring voor deelnemers versterken wanneer ze worden gecombineerd.
Als het je leuk lijkt om een keer samen te werken, neem dan alsjeblieft contact met mij op.

 

Laten we samen beginnen aan een reis van zelfontdekking, verbinding en transformatie door de kracht van de adem.

2.png
bottom of page