top of page
4.png

Groei & Uitbreiden

(Hout)

5 ELEMENTEN ROND TRANSPARANT 2.png

(Her)verbinden

(Vuur)

3.png

Ontspanning &

Aarding

(Aarde)

5 ELEMENTEN ROND TRANSPARANT 5.png

Laat los &

Maak opnieuw verbinding

(Metaal)

5 ELEMENTEN ROND TRANSPARANT 1 (2).png

Geef energie

(Water)

De vijf elementen

Vitaliteit heeft alles te maken met energie, het Latijnse woord ‘vita’ betekent leven en betekent dus ‘de energie om te leven’.

Vitaliteit heeft alles te maken met energie, het Latijnse woord ‘vita’ betekent leven en betekent dus ‘de energie om te leven’. Op emotioneel, fysiek en mentaal (en voor mij persoonlijk ook op spiritueel) vlak. Een vitaal mens heeft wilskracht, is energiek, fysiek sterk en beschikt over een zekere veerkracht. Het is eigenlijk de paraplu voor alles in je leven.

Wanneer je te veel focust op sport en je fysieke kracht, raak je uit balans en heb je automatisch minder energie om de andere dingen te doen die je leuk vindt.

 

Wat betekent vitaliteit voor jou? Ben jij je bewust van de manier waarop je dingen doet in het leven?

Samen kunnen we kijken naar je leven, gewoonten en situaties waar je tegenaan kunt lopen en zien hoe we de patronen die je in het leven hebt gecreëerd langzaam kunnen veranderen.

Ademwerk is een van de hulpmiddelen waarmee we kunnen werken. Hierdoor kunnen we dieper kijken naar de mogelijkheid om emotionele blokkade(s) en trauma('s) op te lossen, die allemaal ergens door de jaren heen in ons lichaam zijn opgeslagen.

Naast diep duiken kunnen we ook gewoon met de stroom meegaan en ons in plaats daarvan op ontspanning concentreren.

Laat me je wat meer vertellen over de verschillende opties die we samen kunnen doorlopen...

Vitaliteit @ Werk

Vitale medewerkers zullen betere resultaten boeken en meer energie uit hun werk halen, vooral als er voldoende aandacht is voor hun energie en algemeen welzijn

Teambuilding

Tijdens een praktische, leuke sessie leren jij en je team meer over ademwerk, meditatie en hoe je verbinding kunt maken met jezelf. In deze maatschappij en vooral op het werk hebben we de neiging onszelf eerder te verliezen onder druk van onze volle agenda’s. Wanneer we een betere verbinding met onszelf kunnen hebben, helpt het ons automatisch in de verbinding met anderen.

De focus bij deze workshop ligt op 
 

Herstellend

Dit is een paragraaf. Klik op "Tekst bewerken" of dubbelklik op het tekstvak om de inhoud te bewerken en zorg ervoor dat u alle relevante informatie toevoegt die u met uw bezoekers wilt delen.

Management retraite

Dit is een paragraaf. Klik op "Tekst bewerken" of dubbelklik op het tekstvak om de inhoud te bewerken en zorg ervoor dat u alle relevante informatie toevoegt die u met uw bezoekers wilt delen.

bottom of page